Krušičarna

TORTE

Prosim da pred naročilom preberete osnovne informacije in hvala, da ste se ustavili na moji spletni strani. Ker lahko na teden sprejmem le določeno število naročil, predlagam, da svoje naročilo opravite čim prej. Še posebej poročna naročila, saj so nekateri termini lahko polni že več mesecev v naprej. Vse torte izdelujem sama in so izdelane izključno iz kakovostnih sestavin, brez kakršnihkoli praškov, arom ali ojačevalcev okusa.
Vsi okusi ki so na voljo so zapisani v zavihku okusi. Na posamezno nadstropje je možno naročiti samo en okus, okusov pol-pol žal ne delam.  V ceniku so zapisane osnovne cene tort, brez dekoracije. Končno ceno vam lahko povem ob povpraševanju. Vse informacije dobite preko maila krusicarna@gmail.com ali na telefonski številki 040376514.
Ob naročilu torte potrebujem naslednje informacije: datum, velikost oz. število kosov, okus, želje glede dekoracije in okvirno uro prevzema ali dostave. V primeru da izberete dostavo, je potrebno posredovati kontakt nekoga, ki bo naročilo prevzel. Prav tako je vaša skrb da poskrbite kje bo torta hranjena do postrežbe (HLADILNIK).
Vsako leto so v mesecu februarju ali marcu na voljo degustacijski paketki, kjer lahko poskusite različne okuse tortic.
V primeru odpovedi je potrebno manjša naročila odpovedati vsaj 4 dni prej, večja in poročna naročila pa vsaj 7 dni prej.